KAPSULLA DGC

Produktet

Lavazza Bio DGC
5.20 Eur

Lavazza Kapsulla - Dolce Gusto Compatibile 16 copë për pako

Lavazza Intenso DGC
5.20 Eur

Lavazza Kapsulla - Dolce Gusto Compatibile 16 copë për pako

Lavazza Lungo DGC
5.20 Eur

Lavazza Kapsulla - Dolce Gusto Compatibile 16 copë për pako

Lavazza Cappuccino DGC
5.50 Eur

Lavazza Kapsulla - Dolce Gusto Compatibile 8 copë Kafe dhe 8 Qumshtë pluhur për pako

Lavazza Cremoso
5.20 Eur

Lavazza Kapsulla - Dolce Gusto Compatibile 16 copë për pako