PëR NE

Kontakt

Oniks SHPK

Mobile: +383 (0)48 600 555 / Viber /Whatapp

Telefoni +383 (0)290 310 400

Adresa:  Driton Islami pn 70000 - Ferizaj 

Republika e Kosovës

The Endorsements

Norton Lamaxhema

CEO
info@info@oniks-ks.com

Vlera Lamaxhema

General Manager
048 600 555
info@oniks-ks.com

Gresa Lamaxhema

Manaxher Financiar / Administratë
0290 310 400
finanacat@oniks-ks.com

Lis Lamaxhema

Manaxher Servisi
049 600 666

Fisnik Shefkiu

HoReCa - Manaxher
044 600 666

Ilirjana Ramadani

Administratore në sektorin HoReCa dhe OCS
048 600 945

Butrint Krypa

HoReCa Manaxher Regjional
Training Centre Manager
048 666 035

Artin Smolica

HoReCa Manaxher Regjional
048 62 62 97

Urim Veselaj

IT / DEV
info@oniks-ks.com